Általános tudnivalók

(Tájékoztató letöltése PDF formátumban)

Elhelyezkedés: közvetlen a tengerparton, csodálatos mediterrán környezetben, található szépen kiépített, gondozott 4 csillagos camping. A camping területén 1-1 úszómedence, ugrótorony, vízividámpark, étterem, pizzéria, kávézó, játékterem, szupermarket, sportfelszereléseket árusító és kölcsönző üzlet áll a vendégek rendelkezésére. A tengerpart homokos-apró kavicsos a víz fokozatosan mélyülő. A teniszpályáért és a minigolf használatáért fizetni kell ott helyben.

Turnusainkat a szezontól függő, változó árakon kínáljuk szombattól szombatig terjedően, 4-5 fős teljesen felszerelt elősátras lakókocsijainkban.

A turnusok szombatonként 12 órától a következő szombat 10 óráig tartanak. Tehát legkorábban szombat délben 12 órakor foglalhatók el és legkésőbb az utolsó nap 10 órakor el kell hagyni a lakókocsit.

Az ár tartalmazza a lakókocsi használatot, áram, gázhasználatot, vizesblokk használatát, az úszómedencék, az ugrótorony és a vízividámpark  használatát, 1 személygépkocsi parkolását a lakókocsi közelében.

A lakókocsik

Az elhelyezés 4 személyes, telepített lakókocsikban történik, melyek a tengerparttól 150-250 méterre, árnyékos helyen, egymástól zöld sövénnyel elválasztott bokszokban állnak.

A lakókocsik: alapterülete kb. 10 m2, amihez kb. ugyanekkora alapterületű elősátor és konyhasátor járul. Ez a férőhely  max. 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, elsősorban fiataloknak és családoknak (2 felnőtt + 2 gyerek) ajánlott!

2 típusú lakókocsi érhető el, az egyik típus 2x2  franciaágyas, míg a másik típus 1x1 franciaágy és 2x1 ágy + 1 emeletes pótágy. Ebben a típusban van mód a harmadik kiskorú gyermek elhelyezésére. A ruhásszekrény és polcok, valamint konyhaszekrény és a szükséges edénykészlet biztosított. Párna, takaró a létszámnak megfelelően van. Ágyhuzatot, törülközőt, konyharuhát, mosogatószert vinni kell.

Az elősátorban 1 asztal, 4 székkel, egy 110 literes hűtőszekrény, ruhaszárító, takarítóeszközök találhatók. A zuhanyozási, tisztálkodási lehetőség a közös vizes blokkban, a  kocsikhoz közel, kb. 40-50 m-re van. Ez az árban benne van, nem kell külön fizetni.

A lakókocsikat átadás előtt ki kell takarítani és rendbe kell tenni, ezzel segítve tagtársaink gondtalan elhelyezkedését és üdülését.

Vilaggio Albatros

Természet, sport, kikapcsolódás, szórakozás : midezt kínálja a közvetlen tengerre néző 4 csillagos Villaggio Abatros, Marina Juliában, Trieszt és Grado között az adriai tengeren egy műemlékekben gazdag környezetben.

A tenger

A fákkal körülvett, védett és lassan mélyülő homokos tengerpart ideális a gyerekeknek és egyben a windsurf és kitesurf kedvelők paradicsoma.

Az úszómedencék

Három úszómedence (versenymedence, ugrótorony és gyerekmedence élményfürdővel), tenisz, minigolf, strandröplabda, asztali tenisz és animációs szórakoztató programok. Borkostoló az úszómedence partján.

Gyerekek

Gyerekmedence, két játszótér, miniclub, minigolf, animáció, szabad és biztonságos játék lehetőségek a kisebbeknek.

Háziállatok

Kutyáját az egész idényben magával hozhatja!

Szolgáltatások

Étterem, pizzeria, bár, bazár, mini market, játékterem és információs iroda, mindez az üdülőhely központjában lévő kis téren.

Tájékoztató letöltése PDF formátumban

A turnusok szombatonként 12,oo órától a következő szombat 10,00 óráig tartanak. Tehát legkorábban szombat délben 12 órakor foglalhatók el és legkésőbb az utolsó nap 10,00 órakor el kell hagyni a lakókocsit.

5% kedvezmény Amennyiben április 30-ig befizeti a teljes részvételi díjat Read More
Árak 2021 Tekintse meg érvényes árainkat! Read More
Galéria Tekintse meg képeinket a kempingről, lakókocsikról és a környékről! Read More