A lakókocsik bemutatása

A lakókocsik alapterülete kb. 10 m2, amihez kb.  ugyanekkora alapterületű elő-sátor járul. Ez a férőhely  max. 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, fiataloknak, családoknak 2 felnőtt + 2 gyerek ajánlott! Alapvetően 2 félék a lakókocsik. Az egyik típus 2x2  franciaágyas, míg a másik típus 1x1 franciaágy és 2x1 ágy+1 emeletes pótágy. Ebben a típusban van mód a harmadik kiskorú gyermek elhelyezésére.

Mindkét típusban ruhásszekrény és polcok, valamint konyhaszekrény és a szükséges edénykészlet biztosított. Párna, takaró a létszámnak megfelelően van. Ágyhuzatot, törülközőt, konyharuhát, mosogatószert vinni kell. Az elő-sátorban 1 asztal, 4 székkel, egy 110 literes hűtőszekrény, ruhaszárító, takarítóeszközök találhatók. A zuhanyozási, tisztálkodási lehetőség a közös vizes blokkban, a  kocsikhoz közel, kb. 40-50 m-re van. Ez az árban benne van, nem kell külön fizetni.

Ami nincs a konyhában: mosogatószer, dörzsi, szivacs, konyharuha, terítő, szalvéta,  fűszerek, tehát ezeket vigyük magunkkal. Számítanunk kell arra is, hogy szúnyogok, hangyák zavarhatják meg nyugalmunkat éppen ezért szúnyogirtót (spray vagy elektromos), rovarirtót, hangyaport és WC papírt  is vigyünk magunkkal.

Lakókocsik elhelykezdése 1 (PDF)   |   Lakókocsik elhelykezdése 2 (PDF)

Képek a lakókocsikról

Kattintson a nagyításhoz!

5% kedvezmény Amennyiben április 30-ig befizeti a teljes részvételi díjat Read More
Árak 2021 Tekintse meg erre az évre érvényes árainkat! Read More
Leírás Ismerje meg a kempinget és a lakókocsikat! Read More