Utastájékoztató 2021

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az elmúlt évek sikere alapján ez évben is megszerveztük az Olasz tengerparti nyaralás lehetőségét tagjaink és pártoló tagjaink részére kedvező árakon.

(Tájékoztató letöltése PDF formátumban)

Az üdülésI  a már jól ismert négy csillagos Albatros Campingben ? Marina Julia Camping Village -  a Monfalcone-öböl partján érhető el egyéni kiutazással. Itt az elhelyezés: 4 személyes, telepített lakókocsikban történik, melyek a tengerparttól 150-250 méterre, árnyékos helyen, egymástól zöld sövénnyel elválasztott bokszokban állnak. A lakókocsik két hálófülkések, elő-sátorral, konyhasátorral, árnyékoló tetővel, teljes konyhai felszereléssel rendelkeznek. Önöknek csak ágyhuzatot ( lepedő, paplanhuzat és párnahuzat, kispárna) kell vinniük.

A turnusok szombatonként 12:00 órától a következő szombat 10:00 óráig tartanak. Tehát legkorábban szombat délben 12 órakor foglalhatók el és legkésőbb az utolsó nap 10:00 órakor el kell hagyni a lakókocsit.

A lakókocsikat visszaadás előtt ki kell takarítani és rendbe kell tenni ! Ezzel segítve tagtársaink gondtalan elhelyezkedését és üdülését. A kemping területén uszoda, ugrótorony,különféle medencék, vízividámpark, teniszpálya, asztalitenisz és mini-golf lehetőség, étterem-pizzéria, super-market és egyéb szolgáltatások, valamint vásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Igény szerint több turnus is leköthető. Tekintettel a férőhelyek korlatozott számára, foglalásnál a befizetési sorrend a meghatározó! Jelentkezéskor a lekötött turnus árának 50%-át előlegként be kell fizetni, a maradék 50%-át a turnus kezdete előtt legalább három héttel kell kifizetni.

Utazás

Egyénileg,  ajánlott útvonal:
Szlovénián keresztül: Budapest – Siófok – Nagykanizsa (M7) – M70 - Maribor – Ljubljana – Trieszt – Monfalcone. ( autópálya díj van !!! )
Az útvonal hossza :  kb.: 600 km.

„Marina Julia Camping Village - Albatros” camping

Közvetlen a tengerparton, körülkerített.  A tengerpart homokos-apró kavicsos a víz fokozatosan mélyülő.

Orvos - Kórház

Monfalcone -ban van, szükség esetén orvost, mentőt a recepción lehet hívni. Csak az életmentő beavatkozás térítésmentes! A többi orvosi kezelésért fizetni kell. Érdemes tehát kiváltani az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, vagy megfelelő utas biztosítást kötni  mindenki számára,

Megérkezéskor

jelentkezés a camping recepcióján útlevéllel, vagy személyi igazolvánnyal és az általunk kitöltött és mellékelt „voucherrel” ( szállásutalvány ) szombaton 11.00 - 20.00 óra között. (23 óra után kocsival a camping területére behajtani nem lehet.)  recepción állandó ügyelet van, az olaszon kívül németül - angolul is beszélnek. Megérkezés után kérjük keresse fel csoportvezetőnket a 32-es lakókocsiban, akitől a 10.000,- Ft-os kaució befizetése után megkapja a lakókocsi kulcsát és leltár szerint átveszi a lakókocsi felszereléseit. (Kérjük ezt aláírásával szíveskedjék igazolni.)

Távozáskor

Kitakarítva, leltár szerint kérjük visszaadni a lakókocsit és annak felszerelését. Amennyiben a takarítás és a leltár megfelelő és azt a képviselőnk aláírásával is igazolta visszakapja a kauciót. Ha nincs kitakarítva, vagy hiányos a leltár (eltörött egy szék, vagy megrongálódott a lakókocsi) úgy a kauciót nem kapja vissza. Kérjük, hogy ne felejtse el aláírni a visszaadást sem, mert amíg nincs aláírva, a lakókocsiban lévő érték az Ön nevén szerepel.

A lakókocsikat 10.00 óráig kell elhagyni.

Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy mi az amire számíthat azért a pénzért, amit Ön befizetett!

Egy telepített lakókocsi  elő-sátorral, teljes felszereléssel négy személy részére, garzon gáztűzhellyel és 110 literes hűtőszekrénnyel(kis mélyhűtős). Ön(-ök)nek csak ágyhuzatot (lepedő, nagypárna és paplanhuzat, esetleg saját kispárna) kell vinni. A villany és gázhasználatért, a parkolásért külön fizetni nem kell, a saját tengerpart, a vízividámpark használata is ingyenes. A camping  területén található szabad sport eszközök  is térítésmentesen használhatók. A tenisz és a mini golf használatáért viszont fizetni kell.

A Camping, tiszta rendezett, zárt-körülkerített, kényelmes. ABC élelmiszer áruház, pizzéria, önkiszolgáló étterem, kávézó, játékterem, tenisz, mini golf, diszkó, uszoda, ugrótorony és gyerekmedence találhatók  a lakókocsik közvetlen közelségében. Az úszómedence és az ugrótorony csak fürdősapkával használható. A tengerpart saját, lekerített és közel van. A kijáratot estétől reggelig lezárják.

Ami nincs a konyhában:
 mosogatószer, dörzsi, szivacs, konyharuha, terítő, szalvéta,  fűszerek, tehát ezeket vigyük magunkkal. Számítanunk kell arra is, hogy szúnyogok, hangyák zavarhatják meg nyugalmunkat éppen ezért szúnyogirtót (spray vagy elektromos), rovarirtót, hangyaport és WC papírt  is vigyünk magunkkal.

Tájékoztató letöltése PDF formátumban

Utasbiztosítás - kösse meg online és teljen nyugodtan a nyaralás!

Árak 2021 Tekintse meg erre az évre érvényes árainkat! Read More
5% kedvezmény Amennyiben április 30-ig befizeti a teljes részvételi díjat Read More
Leírás Ismerje meg a kempinget és a lakókocsikat! Read More